torstai 23. heinäkuuta 2015

Muumi-lahjoja

Väsynyt päivä. Koko yö meni taas pitkin kämppää ravatessa kun niin kamalat kivut jalassa ja selässä. Ei voinut yhtään olla paikallaan. Ja aamusta heti aikaisin asioille. Selkä ei tykännyt yhtään autossa istumisesta ja kun kaupoilta tultua kumarruin laittaan koiralle valjaita niin vihlas selässä oikein kunnolla ja nyt on pitkästä aikaa kunnon välilevykivut. Viime aikoina on lähinnä lonkka ollut kipujen aiheuttajana ja selkä ollut kiltisti, mutta nyt tuli selvästi selälläkin taas mitta täyteen x( x(
Enkä tiedä vaikuttaako mun huononeva olo taas koiraankin koska koiralla on parin paremman päivän jälkeen tänään taas ihan totaalinen mahalasku :( Eli koira on väsynyt eikä ulkona jaksa pahemmin innostua edes hajuista. Ruoasta kyllä sentään vielä onneksi. Ehkä tämä sateinen ilmakin vaikuttaa taas sen olotilaan.

Vieraitakin kävi... Jopa kahdessa erässä. Onneksi olin vähän varannut jotain kaappiin vaikka en missään nimessä juhli nimipäiviä (jotka onkin vasta huomenna.) Ihanaa muumi-tavaraa sain kuitenkin taas :) :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓