torstai 16. heinäkuuta 2015

Huono onni

Mun ja koiran huonen onnen kausi vaan jatkuu ja jatkuu. Inkun onnettomuudet sai jatkoa jo toissapäivänä kun se tippu tuolinsa ja patterin väliin. Eilen sen kimppuun kävi lokki :( :( Minä puolestaan onnistuin lentään rappuset alas ja nilkka (totta kai oikea) väänty noin 300 kerran tänä vuonna ja satutin kättäni mutta onneksi näyttäisi ettei mitään uusia vammoja tullut.
Edelleen huimaa ja on väsynyt olo ja kivut pahenee. Mutta yritin silti kunnostautua ja saada edes vähän siivottua. Laitoin vihdoin keittiöön puhtaan maton kun koira sotki edellisen. Matto kerkes oleen lattiassa noin 20 minuuttia kunnes heitin siihen mansikkasoseet. Se siitä puhtaasta matosta sitten.. Yksi pieni, puhdas matto olisi vielä kaapissa mutta en varmaan uskalla sitä laittaa ennenkuin tää huonon onnen kausi loppuu. Eikä sitten huvittanut enää sen jälkeen siivous muutenkaan.
Kauppapäivä oli myös tänään. Olin kyllä aikeissa perua ja käydä vain lähikaupassa hakemassa välttämättömät mutta lähdin sitten kuitenkin kun piti joka tapauksessa myös apteekissa ja postissa käydä. Ihmeen hyvin sujui huimauksesta huolimatta kauppareissu. Ja tuli jopa jutusteltua entisen työkaverin kanssa. Huomaa että heti virkistyy kun pääsee jutteleen jonkun kanssa "entisestä elämästä" mutta sitten taas kun lähdin kotio päin tuleen niin mielen valtas taas se sama masennus ja tyhjyys :( :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓