keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Väsyttää

Eilen oli hyvä päivä. Jaksoin tehdä ensimmäisen pitkän lenkin leikkauksen jälkeen ja vähän tekeen hommia (siivoilua). Tänään oli tarkoitus jatkaa siivoamista ja ehkä vähän kokeilla joogaa. Mutta tämä päivä onkin ollut huono :( Väsyttää ja on huono olo. Ei jaksais yhtään olla ylhäällä mutta ei toisaalta maata paikallaankaan. Jalkoja särkee, päätäkin vähän särkee. Eikä tee yhtään mieli syödä, kaikki inhottaa. Kuitenkaan ei varsinaisesti okseta eikä ole oikein mitään selviä flunssan oireita paitsi tietysti nuha mutta se on ollut leikkauksesta asti. En tiedä oliko eilinen lenkki kuitenkin liikaa vielä kropalle vai onko vaan muuten huono päivä.
Kissa ei todellakaan helpota oloa. Se on nyt pari päivää ollut ihan täysi hirviö. Viime yönä teki mieli kuristaa se (ei oikeasti). Se mölyää pahemmin kuin yläkerran naapurit, juoksee tuhatta ja sataa pitkin kämppää, pureskelee johtoja ja kaukosäätimiä, tiputtelee tavaroita pöydiltä ja hyllyiltä, ja nyt se on keksinyt että on kiva repiä tapettia seinästä. Eikä auta vaikka kuinka monta kertaa karjasee tai laittaa sen arestiin. Luulin että se rauhoittuis leikkauksen jälkeen mutta siitä tuntuu tulevan vaan pahempi.

Leuat paranee ihan hyvin jos ei oteta lukuun sitä että vasen on edelleen tunnoton. Mutta suu aukeaa jo niin hyvin että pystyn peseen hampaat kaikkialta ja syömään normaalisti haarukalla ilman että ruoka valuu pitkin leukaa. Särkyä on aina välillä vähän iltaisin mutta luultavasti johtuu noista jumppaliikkeistä. Onhan se raskasta leuan/kaulan lihaksille yhtäkkiä ruveta liikkuun erilailla ja ylipäänsä oleen eri asennossa.
Huomenna menen hoitajalle pesetyttään ton suun muoviplintin. Mikä tulee tarpeeseen koska en itse saa noita plintin ja hampaiden väliin jääneitä ruoanpaloja pois :P En malta odottaa että saan ton möhkäleen kokonaan pois. Mutta on se varmaan ihan mielettömän outo tunnekin :P



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓