perjantai 14. lokakuuta 2016

Hammassärky

Nyt sitten alkoi särky noissa hampaissa mistä otettiin renkaat pois. Siis kaikissa, ei pelkästään siinä jossa reikä. Ientulehdus tietysti on kaikissa että ehkä se särkee tai sitten ne vain muuten reagoi siihen että joutuu ottaan purennan vastaan. Kun tähän asti rengas on ollu "tukena".  Inhottavaa joka tapauksessa.
Ja selkä reagoi heti. Se on ihan uskomatonta miten hermosäryt pahenee heti jos johonkin muuhun ruumiinosaan sattuu. Olen aiemminkin huomannut että jonkinlainen yhteys voi olla mutta nyt parin viime kuukauden aikana se on ollut jo naurettavaa. Minä voin suurinpiirtein lyödä varpaan tuolin jalkaan ja samantien rupee selästä juimiin jalkaan. Helvettiä.

Yö oli taas kamala. Näin pienen tauon jälkeen taas Iines-painajaisia x( Ne ei varmaan lopu koskaan. Yli vuosi kuitenkin mennyt ja ikävä edelleen yhtä kova. Eikä sitä helpota edes se että toi kissa muistuttaa Inkkua välillä jopa pelottavan paljon. Varsinkin ahneuden, piruilun ja huomionkipeyden suhteen :P

Hoitaja sano eilen että kannattaa viimeistään nyt ruveta ottaan kuvia raudoista. Kun monet on kuulemma rautojen poisoton jälkeen harmitellu kun ei ole ottanut yhtään kuvaa muistoks. Otin nyt sitten muutamia kuvia tänään. Vaikken usko että haluan ikinä nähdä kun eroon pääsen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓