keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Merkki

Tänään on ollut ihan ok päivä jos ei oteta lukuun sitä että lenkillä rupes särkeen väärää eli vasenta (tervettä) jalkaa. Nyt siinä tuntuu samanlaista kipua kuin oikealla puolella x( Mahaa ei ole ainakaan vielä polttanut sentään onneksi vaikka join kahvia.

Ystäväni Anu kävi tänään pitkästä aikaa kylässä ja se piristää aina päivää koska meillä on aina jostain syystä outoja puheenaiheita. Tällä kertaa puhuttiin syntymämerkeistä. Hän oli jostain lukenut että ihminen jolla on syntymämerkki niin on kuollu edellisessä elämässä väkivaltaisesti ja kuolettava isku tms. on osunut syntymämerkin kohtaan. Eli kun mulla on otsassa syntymämerkki niin mua olisi edellisessä elämässä vaikka ammuttu päähän. Ja kun Anulla on syntymämerkki vatsassa niin häntä olisi ammuttu tai puukotettu tms. vatsaan :P Mielenkiintoinen uskomus. En ole ennen kuullut.


2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista. Multa on sit varmaan viilletty kurkku kun kaulas merkki. -Susku

    VastaaPoista
  2. olen kanssa kuullu tuosta uskomuksesta mutta sellaisena versiona että sen ei tarvi olla väkivaltainen kuolema. Eli jos vaikka on lähellä rintaa merkki niin on kuollu sydänkohtaukseen jne.

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓