tiistai 1. lokakuuta 2013

Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa
2 prk tonnikalaa (öljyssä)
2 pss sitruunakastikejauhetta
4 dl ruokakermaa
2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna
1 tl sitruunapippuria
ripaus suolaa
150 g juustoraastetta

Keitä pasta melkein kypsäksi. Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.
Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.
Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓