torstai 31. lokakuuta 2013

Macaronette

* 200 g makaronia
* n. 300 g  makkaraa
* 2 pss Kermakastikeaineksia (tai voit tehdä kermakastikkeen itse jos huvittaa :))
 Kermakastikkeen voi myös korvata lihaliemellä tai muna-maidolla jos haluaa enemmän makaronilaatikon tyylisen ruoan.
* Juustoraastetta (ei pakollinen)

- Makaronin voi joko keittää kypsäksi tai olla keittämättä mutta jos ei keitä niin hieman enemmän kastiketta joukkoon.
- Valmista kermakastike, paloittele makkara. Sekoita makkaranpalat ja makaroni kermakastikkeeseen.
- Heitä seos voideltuun vuokaan. Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.
- Uunissa 200 asteessa, puolisen tuntia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓