torstai 17. lokakuuta 2013

Ensilumi

Saatiin sitten tänään ensilumi maahan. Odotin muutamaa hiutaletta mutta kyllä siellä on jo ihan kiva kerros ja lisää tulee. Ikävä kyllä sen myötä tulee myös ongelmia vaikkei mulla sinänsä ole mitään lunta vastaan.
Ensinnäkin mulla oli kaupoilla kengät jotka muuttui lumen päällä luistimiksi. No totta kai lensin selälleni :P
Sen lisäksi Iines ei meinannu tulla ulos ollenkaan :( Tassujen kylmettäjä on palannut.
Sitten kolmantena on noi pihapiirin saatanan kakarat. Ja ne tosiaan on saatanan kakaroita. Jatkuvasti tekemässä pahaa. Ainakin 3 ikkunaa ne on jo rikkonu. Yhden puun teurastanut ja muutenkin tehnyt vaikka mitä. Aika moni näillä taloilla jo puhuu niistä mutta kukaan ei tiedä mitä pitäis tehdä. No tänään ne taliaivot sai kuningasidean ruveta heitteleen lumipalloja ihmisten ikkunoihin. No mun ikkunaan osu tietysti heti 2 niin että kauhee helinä kuulu. Iines pelästy niin ettei uskalla mennä tohon tuolilleen. No karjasin niille ikkunasta että painuu helvettiin. Kaikki 3 lähti hirveellä kiireellä juokseen pois. Mutta ilmeisesti siirty vaan muualle heitteleen koska kumahtelu ja helinä kuuluu edelleen. Hitto kun tietäis tarkemmin missä ne asuu.

Kivut on edelleen kovat. Nilkka oli jo vähän aikaa hyvä mutta nyt on sekin taas vähän vempula. Ja polvi on todella huono.
Mutta paino on sentään pudonnu pari kiloa :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓