Tehtiin Ilun kanssa jälkiruoaksi suklaapalloja. Ihan ei pysyny koossa niin hyvin kuin oltais toivottu koska ei maltettu antaa niiden jähmettyä tarpeeks kauaa mutta oli kyllä hyviä.
Valkosuklaapallo:
* 1dl kuohukermaa
* 300g valkosuklaata
* 50g voita
* (pinnalle mariannecrush)
Suklaa-hasselpähkinäpallo:
* 1dl kuohukermaa
* 300g hasselpähkinäsuklaata (tai erikseen suklaata ja hasselpähkinöitä)
* 50g voita
* (pinnalle mariannecrushia)
- Mittaa kuohukerma, voi ja paloiteltu suklaa kattilaan.
- Sulata miedolla lämmöllä hämmentäen, kunnes seos on tasainen.
- Anna jäähtyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
- Pyörittele jähmettynyt seos pieniksi palloiksi ja pyöritä Marianne-murskassa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓
-
Systerin ohjeen pohjalta tein tänään tällaisen kanakeiton ja oli meinaan taivaallisen hyvää. Melkein teki mieli vetää koko kattilallinen ker...
-
Raskas päivä. Kuvausten jälkeen piti mennä rauhoitettuna tekeen viikon ruokaostokset ja sen jälkeen kahvittelemaan tädin ja tädin kissan kan...
-
Varoitus: Linkki sisältää kuvia kuolleista ihmisistä (myös pienistä lapsista). http://www.mdolla.com/2012/05/stiff-pose-victorian-postmort...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti