maanantai 23. joulukuuta 2013

Ruoka: Valkosuklaa-ja suklaa-hasselpähkinä pallot

Tehtiin Ilun kanssa jälkiruoaksi suklaapalloja. Ihan ei pysyny koossa niin hyvin kuin oltais toivottu koska ei maltettu antaa niiden jähmettyä tarpeeks kauaa mutta oli kyllä hyviä.

Valkosuklaapallo:
* 1dl kuohukermaa
* 300g valkosuklaata
* 50g voita
* (pinnalle mariannecrush)

Suklaa-hasselpähkinäpallo:
* 1dl kuohukermaa
* 300g hasselpähkinäsuklaata (tai erikseen suklaata ja hasselpähkinöitä)
* 50g voita
* (pinnalle mariannecrushia)


- Mittaa kuohukerma, voi ja paloiteltu suklaa kattilaan.
- Sulata miedolla lämmöllä hämmentäen, kunnes seos on tasainen.
- Anna jäähtyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
- Pyörittele jähmettynyt seos pieniksi palloiksi ja pyöritä Marianne-murskassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓