torstai 12. joulukuuta 2013

Ostospäivä

Tänään oli perinteinen ostospäivä eli tuli tehtyä isommat ruokaostokset sekä taloustarvikeostokset :P Tuli myös tänään täydennettyä Inkun lääkevarastot kun vielä on vähän veronpalautuksia jäljellä.
Ostin noi tutut ja hyväksitodetut Cartivet-MSM:n ja Multidog vitaamiinilisän. Niiden avulla Inkku on pysynyt hyvässä kunnossa viime aikoina.
Sen lisäksi ostin jotain uutta koska olen kuullut paljon hyvää tästä tuotteesta viime aikoina. Ja myös apteekkari kehui että on suosittu ja tehokas valmiste.
Nimittäin korvahuuhteluaineen: ANIVOX.

"AniVox Korvahuuhde on tarkoitettu koiran akuuttien ja kroonisten korvaongelmien hoitoon ja ehkäisyyn. Huuhde liuottaa tehokkaasti korvavahaa ja puhdistaa koiran tulehtunutta, kutisevaa, ärtynyttä ja erittävää korvakäytävää. Huuhde soveltuu sekä tilapäiseen että säännölliseen käyttöön. AniVox Korvahuuhteen teho perustuu suomalaisen metsäkuusen (Picea abies) pihkasta eristettyihin komponentteihin, jotka estävät tehokkaasti korvatulehduksia aiheuttavien mikrobien kasvua ja lievittävät eri syistä johtuvaa tulehdusta. AniVox Korvahuuhteen antimikrobinen kirjo kattaa koiran korvatulehduksia aiheuttavien mikrobien, kuten Staphylococcus aureus -bakteerin ja Malassezia pachydermatis -hiivasienen ohella myös harvinaisemmat taudinaiheuttajat. AniVox Korvahuuhde valmistetaan Suomessa. Huuhteeseen liittyvästä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa suomalainen Repolar Oy. AniVox Korvahuuhdetta myydään apteekeissa ja eläinlääkäriasemilla kautta maan."
www.repolar.com 


Onko kellään kokemusta?? Kerron itse mielipiteeni kun olen kokeillu Inkun korviin :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓