keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Onnettomuuksia, Autseja ja ketutusta...

Tänään alko heti aamusta iso operaatio. Toi mun laajakaistan pitkä johto ilmeisesti kuoli lopullisesti koska 2 päivää on netti ollu täysin mykkä. No tänään en sitten voinu muuta kuin siirtää tietokoneen makuuhuoneeseen jossa riittää toi lyhyt johto. No netti toimii kuin unelma. MUTTA. Ensinnäkin tavaroiden siirtäminen kuumeessa ja yskässä ei ole mikään järin viisas veto. Nimimerkillä puoli tuntia limaa keuhkoista yskimässä vessassa.
Sen lisäksi loukkasin ranteeni oikein kunnolla kirjahyllyä siirtäessä (niin jouduin siis siirtään myös kaikki makuuhuoneen huonekalut).
Ja kaikkein v-mäisin homma on se etten halua tietokonetta makuuhuoneeseen. Mun unenlaatuni parani runsaasti aikoinaan kun poistin kaikki elektroniikkalaitteet makuuhuoneesta. Nyt on taas tää hemmetin kone häiritsemässä unta :( Eikä se edes mahdu kunnolla. Joten joudun oleen litistettynä pöydän ja sängyn väliin :( Mälsää.. Jos joku viimein löytää sen pitkän puhelinjohdon jostain kaupasta tms. niin ilmoittakaa että saan koneen takaisin olkkariin :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓