perjantai 27. joulukuuta 2013

Hiustenvärjäys

Päässä rupes oleen taas sen verran harmaita hiuksia että oli aika laittaa vähän väriä. Vaihdoin kylläkin sekä väriä että merkkiä tutusta ja turvallisesta uuteen.
Kokeilin L´orealin Feria-sarjan väriä 2.16, Intensiivinen musta-violetti.
Tässä tietoa L´orealin nettisivulta:
"Féria on erittäin intensiivinen kestoväri. Voit uudistaa tyylisi dynaamisella ja eloisalla hiusvärillä.

Ultra-intensiivinen ja erittäin pitkäkestoinen kestoväri. Väriä vahvistava Booster-teknologia antaa näyttävän vivahteen. Pakkauksessa on mukana ainutlaatuinen Hi-Shine Elixir öljytippa, joka sisältää UV-filttereitä ja E-vitamiinia. Tuloksena voimakkaasti kiiltävät ja silkinpehmeät hiukset. Ylellinen isokokokoinen Hi-Shine hoitoaine riittää jopa 6 käyttökerraksi. Vaalentaa värjäämätöntä hiusta 2-3 astetta. Peittää harmaat hiukset 30-50 %"
Väri levittyi hyvin eikä tullut mitään reaktioita :) Ihosta väri lähti pois paremmin kuin aiemmat kokeilemani kestovärit. Ja iso plussa pakkauksessa olevasta hoitoainepullosta josta riittää useampaan kertaan pitkähiuksisellekin. Lopputulos oli hyvä. Pohjalla oli vielä toi musta väri joten siitä ei tullu ihan niin violetti kuin kuvassa vaan ennemminkin punertava mutta ehkä se on ihan hyvä :) Varmaan vaihdan tähän merkkiin jatkossa jos väri pysyy hyvin.



        
          Préférence Féria
         
        2.16 Intensiivinen mustavioletti

Mun pää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓