tiistai 23. kesäkuuta 2015

Jäätelö hyvää

Tukahduttavan kuuma päivä. Eikä vielä ole edes mennyt helleraja rikki x( Kertoo paljon mun lämmönsiedosta. Olen ihan täysin talvi-ihminen. Kestän pakkasta paljon paremmin kuin lämpöä. Vaatteita voi kuitekin aina lisätä mutta loputtomiin ei voi vähentää ;)
Onneksi on edes keksitty jäätelö. En ole mikään kovin suuri jäätelön ystävä kylläkään. Yleensä jos syön jäätelöä niin palkitsen itseni jostain syystä ja panostan oikein hyvään jäätelöön, kuten Ben & Jerrysin jäätelöön. Viime kesänä kyllä oli kovassa kulutuksessa Lidlin minttu-jäätelö. Mutta nyt olen löytänyt kaupasta itselleni aivan uuden jäätelön jota voisin vetää vaikka 10 pakettia. Itse asiassa vedin nyt parin päivän aikana tuon paketin.
Kyseessä on Ingmanin Oreo-jäätelö. Se sisältää tavallista vaniljajäätelöä ja oreo-keksin paloja. Ja on taivaallisen hyvää :P :P :P


Oli pakko tehdä ylimääräinen lenkki, että sain edes osan ylimääräisistä jätski-kaloreista kulutettua. Tuli sitten bongattua kesän ensimmäinen siili ;) ;) Iines on yleensä ihan mestari löytään niitä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓