maanantai 8. kesäkuuta 2015

Lokkeja

Taas on se aika vuodesta kun ei tahdo päästä kotoaan pihalle. Ainakin neljäntenä vuonna peräkkäin on lokin pesä talon katolla ja jälleen kerran on 3 poikasta tuossa piha-alueen leikkikentällä. Ja vanhemmat on erittäin aggressiivisia.  Lokit siis. Toissa kesänä sain lokin päin näköä joten yhtään en luota siihen että ne tekee vain valehyökkäyksiä niinkuin "asiantuntijat" väittää. Eikä sitä paskaakaan ole kivaa niskaansa saada. Joten olen nyt sitten kiertänyt taas takaoven kautta. Mutta kyllä nytkin olen koko päivän kuunnellu hirveää huutoa kun lokit hyökkäilee kotionsa tai kotoaan kulkevien ihmisten niskaan. Yhden äidin oli pakko lähteä lastensa kanssa leikkipuistosta kun lokit ei jättäny yhtään rauhaan.
Eihän tätä onneksi kauan kestä mutta inhottavaa se joka vuosi on. Ei pelkästään oman kulkemisen takia vaan myös sen että saan koko ajan ikkunasta katsoessa pelätä että koska joku ajaa poikasten päälle autolla tms.
Tiedän ettei pesää saa mennä häiritseen enkä missään nimessä hyväksy väkivaltaa mitään eläintä kohtaan, mutta eikö tässä maailmassa oikeasti ole mitään keinoa estää noiden lokkien pesiminen tänne talon katolle kun se kerran selvästi on joka vuotinen perinne.

Muuten on edelleen aika alakuloinen olo. Sekä mulla että koiralla. Flunssa vaivaa edelleen. On hermokipujen lisäksi sellainen inhottava, kolottava särky nivelissä ympäri kehoa. Ja kamala yskä. Silmäkin on vähän kipeä mutta se voi johtua sinne toissapäivänä lentäneestä kärpäsestä.
Koirakin on taas todella väsynyt. Tai ei oikeastaan edes väsynyt vaan pikemminkin poissaoleva. En tiedä onko normaali vanhenemisen/dementian kulku asialla vai voiko johtua siitä etten ole antanut sille ginsengiä nyt pariin viikkoon. Täytyy varmaan ihan varmuuden vuoksi hakea sitä kun tili tulee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓