Sain sentään sen verran aikaiseksi että leivoin jauhelihapasteijoita. Koska ne on hyviä ja koska niihin sattu oleen ainekset (pannariin ei ollu). Ulkonäön puolesta tulos ei ollu ihan kympin arvoinen mutta maku sentään oli tyydyttävä.
Jauhelihapasteija
* 4 kpl voitaikinalevyjä
* 400g jauhelihaa
* 1,5dl riisiä
* Kananmuna voiteluun
* Mausteita (suola, maustepippuri, sipulijauhe)
- Keitä riisi kypsäksi ja ruskista jauheliha, sekoita ne keskenään ja mausta suolalla, maustepippurilla ja sipulijauheella
- Leikkaa voitaikinalevyt neliöiksi
- Aseta ruokalusikallinen täytettä voitaikinapalasen keskelle ja voitele vatkatulla kanamunalla palasen reunat, taita palanen niin että siitä tulee kolmion mallinen ja täyte jää sisään
- Voitele kanamunalla pasteijat päältä
- Paista 225 asteisessa noin 13-15 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti