maanantai 29. kesäkuuta 2015

Lämmintä

Lämmintä on piisannut.. Ja minä en tykkää yhtään... Kauhean tuskainen, hikinen ja kutiseva olo koko ajan.. Koira ei juurikaan jaksa ulkona kävellä mutta sisällä kyllä selvästi nauttii auringosta ja lämmöstä.
Kipuista on ollut meillä molemmilla taas. Itsellä ne perinteiset, mutta vähän uudenlaisiakin kipuja on. Yleensä mulla hermokivut liikkuu ylhäältä alaspäin. Eli selästä jalkoihin tai lonkasta jalkoihin ja reidestä sääreen tai säärestä nilkkaan. Nyt on ensimmäistä kertaa sellainen tilanne että kipu liikkuukin lonkasta selkään eli ylöspäin. En tiedä onko sillä mitään lääketieteellistä merkitystä. Mutta outoa kuitenkin kun ensimmäistä kertaa näin päin... Vähän on tunnottomuuttakin ollut taas varpaissa. Saisi se aika kuviin jo tulla.
Toinen kurva suhisee edelleen. Olen yrittänyt putsailla mutta ei mitään parannusta. Kyllä siinä myös on kuulo taas alentunut. Kuulon alenemahan tuossa korvassa todettiin jo kun olin teini-ikäinen mutta siitä tuli yksi näistä monista vaivoistani joita ei koskaan viitsitty kunnolla selvittää. En tiedä onko tämä suhina ja muu kytköksissä aiemmin todettuun kuulon alenemaan vai onko joku akuutimpi juttu mutta rasittava joka tapauksessa.
Ja korva on koirallakin taas kipeä. Joudun taas 4 kertaa päivässä kaapiin sieltä moskaa ulos. Sinänsähän se on positiivista että se moska ylipäänsä tulee ulos. Sitten on huono tilanne kun sen korvakäytävä turpoo niin että moskat jää sinne jumiin.



1 kommentti:

  1. Joo... Ei kaikki tykkää lämpimästä kesästä. Kaikki kivut pahenee ja olo on ihan vetelä =( -Susku

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓