lauantai 16. marraskuuta 2013

Ruoka: Ilun Äijärisotto

* Sipuli (voi jättää pois)
* 1pkt pekonia
* 1pkt makkaraa
* 3dl risottoriisiä
* 6dl vettä
* 1 lihaliemikuutio
* koskenlaskijajuustoa (tai muuta juustoa)


- Paista pekoniviipaleet pannulla rapeiksi. Hieman ennen kuin ovat valmiit, lisää kuutioidut makkaranpalaset ja ja paista kunnes makkaroissakin on väriä.
- Laita höysteet lautaselle (talouspaperin päälle) odottamaan. Kiehauta vesi erillisessä astiassa ja lisää liemikuutio ja sekoita.
Lisää tarvittaessa pannulle öljyä jos pekonin rasvaa ei ole tarpeeksi ja kuullota sipuli ja valkosipuli pehmeiksi. Lisää riisit pannulle ja kuullota hetki.
- Lisää vähitellen nestettä riisiin koko ajan sekoittaen kunnes riisi on lähes valmista.
- Lisää risoton joukkoon koskenlaskija palasina ja anna sulaa. Mausta ja viimeiseksi lisää pekoni-makkarat joukkoon.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓