* Sipuli (voi jättää pois)
* 1pkt pekonia
* 1pkt makkaraa
* 3dl risottoriisiä
* 6dl vettä
* 1 lihaliemikuutio
* koskenlaskijajuustoa (tai muuta juustoa)
- Paista pekoniviipaleet pannulla rapeiksi. Hieman ennen kuin ovat
valmiit, lisää kuutioidut makkaranpalaset ja ja paista kunnes
makkaroissakin on väriä.
- Laita höysteet
lautaselle (talouspaperin päälle) odottamaan. Kiehauta vesi erillisessä
astiassa ja lisää liemikuutio ja sekoita.
Lisää tarvittaessa pannulle öljyä jos pekonin rasvaa ei ole tarpeeksi
ja kuullota sipuli ja valkosipuli pehmeiksi. Lisää riisit pannulle ja
kuullota hetki.
- Lisää vähitellen nestettä riisiin koko ajan sekoittaen
kunnes riisi on lähes valmista.
- Lisää risoton joukkoon koskenlaskija palasina ja anna sulaa. Mausta ja viimeiseksi lisää pekoni-makkarat joukkoon.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓
-
Systerin ohjeen pohjalta tein tänään tällaisen kanakeiton ja oli meinaan taivaallisen hyvää. Melkein teki mieli vetää koko kattilallinen ker...
-
Tässä on muutamia jooga-asanoita joiden olen huomannut helpottavan omia ylävatsavaivoja (refluksin-/närästyksen aiheuttamat kivut, turvotus ...
-
En muista koska olisi viimeksi ollut "päivällisvieraita" mutta tänään sellainenkin ihme koettiin. Yksi parhaista kavereista tuli ...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti