torstai 28. marraskuuta 2013

Kauppapäivä

Perinteisestä kauppapäivästä selvitty hengissä vaikka jouduin istumaan autossa enemmän kuin yleensä. Autossa istuminen on mulle ihan totaalista myrkkyä. Rupeaa häntäluuta oikein polttaan ja tuntuu kuin lonkassa olis sähikäisiä. Hyviä mielikuvia taas mutta joskus tuntemuksia on todella vaikea, jopa mahdoton, selittää sillai että toinen ihminen ymmärtäisi. Kerran yritin tota niskan kipua selittää lääkärissä ja lääkäri sanoi suoraan ettei ymmärrä yhtään mitä haen takaa kun selittelin että ei ole varsinaisesti kipua eikä tunnotonkaan eikä edes epämukava mutta jotain siltä väliltä :D :D

Tänään tuli sitten avattua talvikausia ja lensin selälleni 3 kertaa :( Hieman oli jäätiköllä taas tiet :/

Inkun läheisriippuvuus pahenee taas. Koko ajan se olis tulossa syliin. Rupeaa mietityttään että onko sillä esim. kipuja tai jotain että yrittäisi saada mun huomion mutta en ole huomannu että aristais mitään. Korvat nyt vuotaa niinku aina. Ruoka menee alas ja lenkillä jaksaa kävellä vaikka on kylmä.
Siirsin tänään sängynkin patterin viereen kun sillä on öisin kylmä :P

Kivut on... no ne on mitä ne on. Eilen hain uutta kipulääkettä, nopeavaikutteista. Kun otin sellasenaan sen eilen niin ei ollu apua. Mutta kun tänä aamuna otin sen ja vahvan kipulääkkeen niin oli kohtalaisen siedettävä olo kauppareissulla :P Mutta mikään yhdistelmä ei vie kaikkea kipua pois. Se on tosiasia.

Lopuksi vähän iloista ja positiivista musiikkia josta olen yrittänyt ammentaa voimaa tänään.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓