tiistai 6. toukokuuta 2014

Ruoka: Tonnikalapihvit

Tänään on kyllä ollut todellinen epäonnenpäivä. Ensin värjäsin ekaa kertaa pyykin. Nyt on kasa erilaisissa sävyissä sinertäviä ja liilahtavia vaatteita. Ja sen jälkeen tätä ruokaa tehdessä onnistuin viiltään sormen tölkin reunaan niin että jouduin laittaan kolme laastaria päällekkäin kun aina tuli läpi.:( :(


* 2 prk tonnikalaa
* 4 rkl kermaviiliä
* 1dl korppujauhoja
* 2tl sitruunapippuria
* 2tl aromisuolaa
* 2 munaa

- Sekoita kermaviili ja korppujauhot. Anna turvota ja mausta.
- Valuta tonnikalat ja sekoita massaan. Lisää munat.
- Tee pihvejä tai pullia. Paista 200 asteessa kunnes pinnassa ruskea väri ja pihvit sopivan kiinteitä. (n. 15-20 minuuttia, mutta vaihtelee pihvien koon ja uunin mukaan).

- Kun kermaviiliä jäi yli ne tein siitä pihveille kastikkeen lisäämällä siihen tilliä.


1 kommentti:

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓