lauantai 17. toukokuuta 2014

Shameless (US)

Tuli lainattua kyseisen sarjan 1-3 kaudet kaverilta joka on tykästynyt sarjaan. Olin aika ennakkoluuloinen mutta täytyy sanoa että olen totaalisesti koukussa vaikka ei ole ollenkaan sellainen sarja mitä yleensä katselen. Suomessa sitä kai näyttää Hävyttömät nimellä SUB.

"Samannimiseen, palkittuun brittihittiin perustuva amerikkalaisdraamasarja rikkoo rajoja eikä kumartele kuvia. Chicagolaisella yksinhuoltajaisällä Frank Gallagherilla on kuusi kivaa, fiksua ja itsenästä lasta, joita ilman hän voisi... kenties paremmin! Silloin kun ei istu baarissa tuhlaamassa perheen vähiä rahoja Frank makaa sammuneena lattialla. Mutta jälkikasvu on keksinyt keinot selviytyäkseen ilman häntä. Gallagherin perhe ei ehkä ole se tavanomaisin - mutta he eivät pyytele anteeksi sitä mitä ovat."

I borrowed the seasons 1-3 of Shameless from my friend who loves the series. I was pretty suspicious but I have to say that I´m totally hooked. Even though this is not the kind of series I usually like. :)


"The series depicts the dysfunctional family of Frank Gallagher, a single father of six children. While he spends his days drunk, his kids learn to take care of themselves."

1 kommentti:

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓