tiistai 28. huhtikuuta 2015

Stressiä jälleen

Stressitasot on jälleen korkealla :P Olen tänään taas kiittänyt luojaa siitä että en ole hankkinut mukuloita. Kaverin vauva on ihana ja sen kanssa on ihana viettää aikaa, mutta jo muutaman tunnin jälkeen hermokivut pahenee :P Lähinnä kantamisesta & nostamisesta ja varsinkin siitä kun koko ajan pelkään että kaadun vauvan kanssa niin tulee jännitettyä jalkoja ja selkää. Tällaiset muutaman tunnin hoitokeikat vielä jotenkin selviää mutta en kyllä pystyis tällä selällä täysipäiväisesti enää tota hommaa tekemään. Eli päiväkotiin en taida töihin palata tässä elämässä :P
Ja "Tuutikki" on vielä ihan pieni. En tiedä pystynkö nostaan ollenkaan kun vähän kasvaa.

Koira on taas toinen stressinaihe. Sillä on joku ihmeen piru-vaihe taas. Tekee kaikenlaista pahaa. Varastelee ruokaa, murtautuu roskikseen ja kaappeihin, ulkona vetää ihan samperisti. Tänään sille tuli joku ihme tarve levitellä kaikki luunsa pitkin lattioita :P Tietysti onnistuin heti astuun yhden päälle ja vedin turvat. En tiedä reagoiko se tohon vauvaan kun tuntuu että sen piruilu pahenee aina kun vauva lähtee. Se on kyllä tehnyt selväksi että vauva ei ole tervetullut kylään ;) Ei murise tai muutenkaan ole aggressiivinen mutta yrittää koko ajan tulla mun ja vauvan väliin.

Myös paino aiheuttaa taas huolta. Olen onnistunut tän vuoden puolella laihduttaan 10 kiloa. Nyt on ihan yhtäkkiä tullut 3 kiloa takas :P Vaikken ole mielestäni erityisesti mässäilly. Olen itse asiassa ollut hyvin tarkka syömisestä noiden mahavaivojen takia :( Pitäis vain lopettaa koko vaa´alla käynti. Turha lisätä stressiä kun sitä muutenkin on vaikka muille jakaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓