keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kuorinta

Kummipoika sanoi että näytän kuolleelta.. Joten tulin siihen tulokseen että on aika ruveta taas käyttään kuorintoja/naamioita. Mutta en oikein tiedä mikä olis paras voide mulle kun käytän niin vähän yleensäkään mitään pesu-/kauneudenhoitotuotejuttuaineita joten ostin Bodyshopilta yhdet läpykät joka lajia. Kokeilen jokaista ja kerron sitten mikä on paras :)

Eli nämä ostin: (2,60 euroa kappale, www.bodyshop.fi)


Tehokas voidemainen mikrokuorinta elvyttää, silottaa ja kirkastaa ihoa. Poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja stimuloi pintaverenkiertoa. Säännöllisessä käytössä auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja häivyttämään pieniä arpia sekä pigmenttiläiskiä.

Syväpuhdistava savipohjainen kasvonaamio, joka auttaa poistamaan epäpuhtauksia ja imee liiallista talia. Naamio rauhoittaa epäpuhtauksien rasittamaa ihoa. Jättää ihon puhtaan, rauhoittuneen ja raikkaan tuntuiseksi.

Syväpuhdistavan kasvonaamion sisältämä ionisoitu savi toimii magneetin tavoin ja vetää epäpuhtaudet ja liiallisen rasvan ulos ihohuokosista. Mineraalipitoinen merilevä hoitaa ja kirkastaa ihoa.


Tehokkaasti kosteuttava geelivoidenaamio palauttaa hetkessä kosteuden kuivaan, kireään ihoon. Silottaa pieniä juonteita ja jättää ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi. Pyyhi pois tai jätä vaikuttamaan iholle yön yli – heräät iho hehkuen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓