maanantai 24. helmikuuta 2014

Mitä jos?

Tänään on ollut taas draamaa selän kanssa ja joutunut miettiin näitä mitä jos-suunnitelmia. Lähinnä suunnitelmaa sen varalta jos en pysty enää kävelemään.
Aamulla heräsin ja piti "hypätä" sängyltä alas niin huomasin olevanikin lattialla. Väärällä puolella eli vasemmalla puolella kamala vihlova kipu alaselästä jalkaa pitkin kantapäähän. Mua on tuikkinu oikealla puolella jo yli vuoden ja lattialla olen ollu puutumisten takia useasti mutta tämä oli eka kerta kun tuo vihlominen jäi vähän niinku päälle ja se vihlo vaan ilman taukoa ainakin puoli tuntia. En pystynyt liikkuun mihinkään päin. Sen puolen tunnin jälkeen sain vihdoin sen verran jotain henkistä voimaa että konttasin kolmella raajalla keittiöön ja otin kipulääkettä kunnon annoksen. Sen voimalla pääsin onneksi viemään koiraa ulos ja kauppaan. Mutta nyt on koko iltapäivän taas ollu sellainen tunne että minä hetkenä tahansa tuikkasee. On sellainen tunne alaselässä. Se ei ole edes varsinaisesti kipua mitä on taas oikealla puolella. Se vain on sellainen selittämätön tunne josta itse tietää että yksikin väärä liike ja se alkaa taas :(
Eli nyt ei ole enää toinenkaan puoli selästä "terve".
Ja kyllä se pakostakin laittaa miettiin että jos joskus menee jalat lopullisesti alta enkä pääse edes hakeen puhelinta. Voi mennä päiviä ennenkuin kukaan kaipaa. Ja mitä tapahtuu koiralle jos liikuntakyky menee. Kaikkia tollaisia  tulee pyöritettyä mielessä.
Ahdistaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓