sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Ruoka: Jauheliha Enchilladat

Pojat tuli kylään ja halus jauheliharullia joten ei siinä muukaan auttanu kun tehdä :P

  • 400 g jauhelihaa
  • 1-2 rkl öljyä
  • 1 sipuli
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 tölkki tomaattimurskaa
  • 1 prk Ranskankermaa
  • 1 pkt tortillalettuja
  • juustoraastetta
  • 2 dl ruokakermaa
 
 
- Pilko sipuli ja kuullota öljyssä. Lisää jauheliha.
- Ruskista jauheliha ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää tomaattimurska ja ranskankerma. Anna seoksen hautua n. 10 minuuttia.
- Ota vuoka ja tee siihen kastikkeella täytettyjä tortillarullia.
- Ripottele rullien päälle juustoraaste. Kaada päälle ruokakerma.
- Paista uunissa 200 asteessa  n 15 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓