sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Olo paranee

Olo paranee, joskin hitaasti. Syön vieläkin liian vähän kulutukseen nähden mikä aiheuttaa hirveetä väsymystä. Mutta pikkuhiljaa alkaa ruokahalukin palaan ja pikkulusikalla saa jo soseruokaa suuhun niin ei tarvi pelkällä nesteellä pärjätä.
Kipuja oli ensimmäisen kerran viime yönä, mutta Buranalla meni ihan hyvin vielä ohi, mutta voi olla että rupeaa tunto palaan ja sitä myötä tuleen lisää kipuja.
Oikealle puolelle on tuntokin palannu jo hieman, vasen puoli tulee vielä perässä. Turvotuskin on voimakkaampaa vasemmalla :P Vielä ei tietenkään voi sanoa mitään että onko pysyviä vaurioita vai paraneeko. Voi mennä vuosikin ennenkuin rupeaa oleen leuat kunnossa.
Pystyssä jaksaa tosiaan olla mutta vain pieniä aikoja. Sitten rupeaa heikottaan sen verran että täytyy mennä makoileen. Verta ei ole nenästä tullut niin paljoa kuin parina ekana päivänä mutta muuten on röörit tukossa.
Mutta toivon mukaan päivä kerrallaan vähän paranisi että olisi pian kunnossa ja pääsisi käveleen kun tää paikallaan olo ei tee hyvää selälle ja lonkalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓