tiistai 23. helmikuuta 2016

Väsynyt

Tänään on vähän väsyneempi päivä kuin eilen. Mutta ei mikään huono olo ole. Olen joutunut vaan ottaa särkylääkettä lisää kun särky on ruvennu paheneen sitä mukaa kun oikealle puolelle on ruvennu palaan tunto. Vasen puoli on edelleen sama :(
Kävin tänään ekaa kertaa kaupassa ja vaikka kauppaan ei ole pitkä matka niin kyllä väsähdin ihan täysin. Kotimatkalla joutu jo vähän haukkoon henkeä. Ja vähän aikaa joutu sohvalla lataan akkuja. Kyllä se kunto todella äkkiä romahtaa ihan täysin. Olen kuitenkin nyt pari päivää saanut syötyä mielestäni ainakin ihan hyvin. Paino ei ainakaan ole enää laskenut. Normaalisti tietysti sais laskea mutta tässä tilassa se tekee hallaa.
Ei se syötävän "löytäminen" ole onneksi ollut ihan niin vaikeaa kun pelkäsin. Tietysti on vasta yksi viikko mennyt eli voi tässä 6 viikon aikana vielä mieli muuttua mutta ainakin vielä on löytynyt hyvää syötävää.
- Puuroja on paljon kaikenlaisia hyviä
- Keitot käy oikeastaan kaikki kun vaan soseuttaa
- Lihaperunasose oli todella hyvää, lisäsin vaan vähän vettä että sais sen entistä juoksevammaks. Huomenna kokeilen kiusausta soseena.
- Yogurtteja, vanukkaita, rahkoja, kiisseleitä... Niitä löytyy paljon erilaisia.
- Smoothieita, marjasoseita, vihanneksia soseutettuna... niinikään saa paljon erilaisia
- Jäätelöt, Pirtelöt..
- Pehmeitä juustoja (raejuusto, kotijuusto)

Se ravitsemushoitaja joka mun luona kävi ennen kotoutusta niin sano että periaatteessahan vaikka pizzan voi soseuttaa tehosekoittimessa :P Mutta sitä en ole ainakaan vielä tehnyt.

Turvotus on edelleen aika kovaa. Ja tänään huomasin että ensimmäiset mustelmat on nyt vasta ruvennu tekeen tuloaan. Nenän molemmin puolin on mustelmat. Ja samoin jostain syystä oikean silmän alla :P Eli juuri niissä paikoissa joita en oikein saisi huivin alle piiloon. En onneksi kamalasti saanut katseita kaupassa. Vaikka tietysti tunne oli että kaikki tuijottaa. Kassa vähän katso pitkään kun puhuin niin vaikeasti. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓