torstai 25. helmikuuta 2016

Puff

Tänään on ollut välillä täysin kivuton päivä. Mutta aamulla tuntui kuin naama olisi turvonnut lisää. Otin vertauskuvat ja niiden mukaan se olisi kuitenkin vähän laskenut tai ainakin siirtynyt. Mutta kyllä edelleen turvottaa. Ja mustelmat on tummunu. Oli mukavaa mennä ihmisten ilmoille kun näytän siltä että mua olis vedetty turpaan :P
Huomenna on aika kirurgille ja toivon että se ottaa ton muovi-plintin pois suusta. Alussa tykkäsin siitä kun se loi vähän turvallisemman tunteen suuhun kun siellä on tollainen "muotti" pitämässä purentaa ja hampaita ojennuksessa. Mutta nyt olen täysin sitä täynnä. Se on tiellä kun yritän syödä ja vielä enemmän kun yritän puhdistaa hampaita. Joten se saisi nyt lähteä.
Vaa´alla kävin tänään ja paino on pudonnu leikkauspäivästä 5 kiloa. Mutta ei enää pariin päivään ole lisää pudonnut. Vaikka tiedän ettei tässä tilassa saisi pudottaa painoa niin silti olisin toivonut että vähän enemmän olisi tippunut. Mutta hyvä tuokin. Kohta varmaan pääsee kunnolla taas liikkuun.
Kissalla on ollut taas kiireinen päivä. Paljon energiaa. Mun räkäpapereita on kiva heitellä pitkin lattioita ja sitten vielä pieniä niitä :P :P Voisi Lila tulla taas väsyttään sen muutamaksi päiväksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓