maanantai 22. helmikuuta 2016

Särkyä

Tänään on sitten vihdoin alkanut leuoissa kipuilu. Ei ainakaan onneksi vielä mitään sietämätöntä särkyä mutta oikealla puolella aina välillä joku kohta rupee särkeen ja välillä pistelee. Rupeaa varmaan tunto palaan. Vasen puoli on kyllä vieläkin ihan koomassa :( :(
Kipujen lisäksi myös ruokahalu on palannut tänään. Leikkauksen jälkeen on ollut vaikea syödä mutta ruokahalukin on kyllä ollut ihan kadoksissa. Syöminen on ollut sellaista mekaanista pakkopullaa kun yrittänyt saada kroppaan tarpeeksi energiaa. Mutta tänään on ollut ihan oikeasti nälkä, ja todella kova sellainen. Olen syönyt 2 annosta jauhelihakeittoa soseutettuna ja yhden annoksen pinaattikeittoa muussatun kananmunan kanssa. Sen lisäksi olen juonut yhden pullon marja-smoothieta ja syönyt yhden piltti hedelmäsosepurkin vaniljajätskin kanssa :P Mitään isojahan noi annokset ei ole kun syöminen on niin työlästä ettei jaksa hirveästi yrittää pujottaa hampaiden pienestä raosta. Mutta lääkäri ja ravintoterapeutti molemmat sano että paljon saa ja pitää syödä vaikken kuntoile kun parantuessaan kroppa polttaa hirveästi energiaa ja jos sitä ei ole niin rupeaa kajoon lihaksiin.

Kissa on vieläkin todella väsynyt. Oli raskas viikonloppu kun joutu painiin mamman koiran kanssa. Mutta kyllä se tänään vähän jo juoksi laser-valon perässä. Siitä on tullut niin pullukka että pakko yrittää saada siihen vähän liikettä. Varsinkin nyt kun se kastroitiin ja on muutenkin vaarassa ruveta lihoon vielä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓