perjantai 20. syyskuuta 2013

Viikonloppu

Että sellaista. Kivut on edelleen kovat. Varsinkin lonkan seudulla. Tuki ei auta yhtään kipuihin vaikka muuten pitääkin ihan kivasti jalan koossa. Ongelma on se että en saa koko tukea mahtuun kengän sisään niin joudun ulkona käyttään vaan puolta tukea ja nilkka kipeytyy herkästi. Alkaa pikkuhiljaa huumori loppuun totaalisesti.
Onneks koira sentään on taas vaihteeksi vähän paremmassa kunnossa. Kaatuilee edelleen mutta on selvästi ulkona virkeämpi ja liikkuvaisempi nyt kun on saanut joka päivä cartivettia ja vitamiini-kivennäisiainelisää.
Ai niin.. ja tärkein asia tänään on että lopetin energiajuomat seinään :P Mulla ei toi vähentäminen tunnu onnistuvan niin päätin kokeilla kylmiltään lopettaa. Saa nähdä miten käy. Vielä ei tunnu viekkareita, mutta väsyttää todella kovasti.

DIYCOZYHOME

Tässä taas pari kivaa ideaa askarteluun ja ruokailuun.

Late-lammas vaahtokarkki herkku :)
http://diycozyhome.com/shaun-the-sheep-marshmallow-cupcakes/















Taidetta



















Karamelliomenat

Paras ystäväni ei ole suomessa "Halloweenina" joten päätettiin tänään tehdä perinteisiä karamelliomenia :) Todella hyviä, nam.

* Omenoita

* 2dl kuohukermaa
* 1dl siirappia
* 1dl sokeria
* 1rkl voita

Mittaa pieneen kattilaan kerma, siirappi ja sokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes seos sakenee. Lisää lopuksi joukkoon voi. Laita kinuskikastike jääkaappiin viilenemään. Tee omenan keskelle veitsellä pitkä viilto. Työnnä jäätelötikut pestyjen omenien sisään. Pyöritä omenat kinuskikastikkeessa. Syö sellaisenaan tai kieritä vielä esim. pähkinöillä, suklaalla, nompareilleilla tms.


psst....

Mun synttärit lähestyy ja ihan vaan vinkkinä niin täältä saa tilattua mun lempikynttilöitä eli Yankee Candleja. Kaikenkokoisia. Myös niitä parin euron pikkukynttilöitä.

http://www.sisustuskauppa.com/Yankee_Candle_tuoksumaailma/ekauppa/cY0/


2 kommenttia:

  1. Yankee Candle <3 noi beach tuoksut on parhaita :)

    VastaaPoista
  2. Että on omput herkullisen näköisiä :P -Sari

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓