* lehti-/voitaikinalevyjä
täyte:
* kananmunia
* riisiä
* creme fraichea
* mustapippuri & suolaa
Keitä riisi kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Sekoita joukkoon nokare voita ja siirrä syrjään jäähtymään.
Keitä 4 kananmunaa, mutta jätä hieman löysiksi. Mäskää haarukalla.
Sekoita astiassa creme fraiche, yksi raaka kananmuna ja mustapippuri + aromimauste.
Lisää joukkoon jäähtynyt riisi ja keitetyt kanamunat silppuna. Sekoita massa hyvin.
Älä puolita lehtitaikinalevyjä, yhden pasteijan saat yhdestä pitkästä
taikinalevystä. Laita täytettä reilusti taikinalevylle, niin että n.
1/3 jää paljaaksi. Pyöritä varovasti rullalle, että alle jää paljas
taikinakerros. Pistele tai tee viillot pasteijan päälle ja voitele joko
kananmunalla tai maidolla.
Uuni n. 225 C ja paista alatasolla, kunnes kohonneet ja kauniin kullanruskeita. n. 15+min.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓
-
Systerin ohjeen pohjalta tein tänään tällaisen kanakeiton ja oli meinaan taivaallisen hyvää. Melkein teki mieli vetää koko kattilallinen ker...
-
Raskas päivä. Kuvausten jälkeen piti mennä rauhoitettuna tekeen viikon ruokaostokset ja sen jälkeen kahvittelemaan tädin ja tädin kissan kan...
-
Varoitus: Linkki sisältää kuvia kuolleista ihmisistä (myös pienistä lapsista). http://www.mdolla.com/2012/05/stiff-pose-victorian-postmort...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti