maanantai 23. syyskuuta 2013

Vaikkei mulla juurikaan ole ystäviä tai edes kavereita niin onneks ne harvat on todella kultaisia :) ja sponsoroi mulle tänään hiusvärin että saan edes nuo harmaat hiukset piiloon ettei olis niin onneton olo.
En olisi koskaan uskonut että 28-vuotiaana joudun värjään harmaita hiuksia piiloon mutta ehkä se jotenkin sopii hyvin tähän mun onnettomaan elämän tarinaan :P (kilpirauhaset on tutkittu ;))Onneks kaljuja kohtia ei ole enää tullu lisää vaikka hiuksia lähtee edelleen hirveästi. Väriksi valittiin jälleen tuttu ja turvallinen Cosmic Blue eli sininen joka on kyllä lähinnä musta mutta vähän jossain valossa vivahtaa siniseen.

Koska rahat on vaihteeks loppu niin tänään ollaan taas luovia jääkaapin jämien kanssa. Tein siis dippivihanneksia. Eli palottelin kaikki jääkaapin jämävihannekset ja tein kermaviilistä + dippikastikkeesta niille dipin. Dippiä lukuunottamatta on siis sentään kohtalaisen terveelliset eväät tänään.

Inkun kanssa käytiin tänään vähän pitemmällä lenkillä ja sain taas opetuksen siitäkin. Nilkka on ihan turvonnu, kuuma ja täynnä mustelmia :P :P Ei tiedä miten päin olis kun nilkan päälle ei sais varata painoa ja selkä taas ei tykkää istumisesta eikä makaamisesta.. Yhdellä jalalla pitää vissiin hyppiä.
Sain kaverilta onneks yhden "oikean" kipulääkkeen. Jos sais edes yhden päivän olla itkemättä :P

Tänä aamuna oli tarkoitus käydä vaa´alla katsomassa paljonko sitä kiloa on ihan virallisesti tullu lisää mutta sitten tulin siihen tulokseen että miksi kiusata itseään kun muutenkin on paha mieli. Parempi kun ei tiedä kaikkea. Ilman vaakaakin tiedän kyllä että runsaasti tullu kiloja lisää. Mutta sitä on kai turha tässä vaiheessa itkeä kun tietää ettei henkiset voimavarat riitä mihinkään dieettiin kun kerran on lohtusyöjä eikä liikuntaa pysty kamalasti lisään.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓