torstai 5. syyskuuta 2013

Jauheliha-spagettivuoka

200 g spagettia

tomaattikastike:
400 g jauhelihaa
1 tlk tomaattimurskaa
mustapippuria ja suolaa

juustokastike:
2 rkl rasvaa
4 rkl vehnäjauhoja
6 dl maitoa
1 tl suolaa
0,5 tl paprikajauhetta
1 dl juustoraastetta

* Keitä spagetti. Valuta mutta älä aivan kuivaksi.

* Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja pehmitä. Kaada pannulle tomaattimurska ja mausteet. Hauduta n. 5 min.

* Sulata rasva kattilassa, sekoita joukkoon jauhot ja kiehauta.
Siirrä kattila pois levyltä ja sekoita kylmä maito joukkoon. Siirrä kattila uudelleen levylle ja anna hiljakseen kiehuskella n. 5 min.
Mausta suolalla ja paprikalla, lisää juustoraaste.

* Voitele uunivuoka. Kaada vuorotellen jauheliha-tomaattikastiketta ja spagettia vuokaan niin, että päällimmäiseksi tulee ohut kerros spagettia.
Kaada lopuksi juustokastike päälle.

* Paista uunissa 200 asteessa n. 30-40 min.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓