torstai 3. huhtikuuta 2014

Buzzador: Vileda® Active Srub hankaussieni

Nyt on sitten kokeiltu ensimmäistä Viledan kokeilussa olevaa hankaussientä. Tuosta sienestä kerrotaan näin: "Active Scrub hankaussientä voidaan käyttää todella hankalan lian puhdistamiseen, kuten kiinnipalaneen ruoan irrotukseen uunipadoista ja pannuista. Sieni sopii myös kodin kestävien pintojen puhdistukseen. Vaikka patentoitu PurActive-pinnoite tuntuu erittäin karhealle, se irrottaa ja kerää lian tehokkaasti puhdistettavalta pinnalta naarmuttamatta arkojakaan pintoja kuten teflonia."

Ensimmäisenä käsittelin sillä kaikki paistinpannut ja kattilat joissa oli paljon pinttynyttä ja pohjaanpalanutta likaa. Ja kyllä lähti tehokkaasti lika :) Enkä ainakaan huomaa että olis tullut uusia naarmuja välineisiin ;) Putsasin sitten samalla sienellä myös lieden ja muitakin keittiön pintoja. Hyvin lähti kaikki lika. Varsinkin tykkäsin käyttää sitä nimenomaan liedelle. En ole tuota liedelle tarkoitettua sientä vielä kokeillut mutta kyllä tälläkin pärjäisi :) 
Ei ole pahaa sanaa. Käyttöiästä en osaa vielä sanoa tietenkään kun kerran kokeillut. Ei ainakaan haissut kuivumisen jälkeen.

 
#buzzador #buzzvileda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓