sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Flunssa hellittää

Flunssa jyllää edelleen mutta ruvennu hellittään. Kuumetta ei enää ole mutta nuha, yskä ja liikkuessa hengästyy äkkiä. Kivut sen sijaan pahenee ja kipulääkkeet taas vähenemään päin. Voi olla että joudun käymään taas hakemassa kipupiikin. Ja kuvaukseen vielä pari viikkoa ja sen jälkeen joutuu "tuloksia" odottaan ties kuinka kauan.
Mutta jotain hyvääkin sentään. Kokeilin tänään ja korvan lävistys ei ole mennyt umpeen :) On vielä vähän kipeä joten en uskaltanut jättää korvista vielä paikoilleen mutta helpotus oli suuri kun en joudu uudestaan lävistyttään.

Iineskin on onneksi vähän pirteämpi. Mutta kyllä sitäkin aina vaan enemmän rupeaa ikä painaan :( Se on varmaan yksi syy siihen miksi koiravauvakuume on niin kova. Mutta en ota koiraa missään nimessä ainakaan ennenkuin Inkusta aika jättää. Se on niin mustis että ei kestäis jos joutuis jakaan huomion :D Sitä en tiedä otanko Inkun jälkeen enää koiraa. Toisaalta olen miettinyt että kun jalkojen tilanne on mikä on niin kannattaako ottaa koiraa. Mutta sitten taas toisaalta olen miettinyt kuinka huonossa kunnossa olisin jos ei olis koiraa joka pakottaa joka päivä liikkuun :P Mutta sen näkee sitten.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓