perjantai 25. huhtikuuta 2014

Terveydentila päivitys

Päivitän nyt terveydentilaa.
Korva on paljon parempi. Hoitelin sitä eilen teepuuöljyllä ja melkein samantien se rupes puskeen mätää. Nyt on paljon parempi. Hieman vielä kipeä ja turvonnu mutta ei ollenkaan niin pahasti kuin eilen eikä mitään paiseita ole enää tullut. Vielä vuotaa vähän mutta paremmalla puolella ollaan.
En tiedä oliko sillä mitään vaikutusta asiaan että olen kuumeessa. Aluksi pelästyin että johtuu korvasta ja on joku pahempi tulehdus mutta tänään on kyllä ihan selvät nielu-ja poskiontelotulehduksen oireet. Eli se perinteinen mikä mulle tulee 5-6 kertaa vuodessa. Jos jollain on hyviä vinkkejä millä niitä vois estää niin otan vastaan.
Olen nyt sitten tankannu nesteitä, c-vitamiinia ja sinkkiä :P Yritän tietysti myös olla rauhassa mutta sängyn pohjalle en mene koska tiedän että jos menen niin sinne jään. Paras on kun yrittää pysyä ylhäällä vaikka istualteen ja välillä kävelee vähän matkaa.
Jalkakivuista on varmaan turha kirjoittaa. Luin tossa vanhoja blogipäiväkirja tekstejä ja rupes oikeen ärsyttään kun joka päivällä lukee että jalkoihin sattuu. Jos vaikka tästä lähtien kirjoitan jaloista sitten jos ei satu :D


2 kommenttia:

  1. Joudun tosin varmaankin rei´ittään tuon korvan uudestaan :( En uskalla vetää sitä väkisin auki.

    VastaaPoista
  2. paljon parempi jo ,teepuuöljy tepsii moneen. :)

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓