maanantai 6. lokakuuta 2014

Elämä voittaa?

Tänään on ensimmäinen päivä tuon sappikohtauksen jälkeen kun tuntuu että elämä voi jatkua. Eilen vielä turvotti ja vielä tänä aamunakin oli kamala huimaus kun en ole syönyt mitään, ja kun en ole saanu energiajuomaan ENKÄ kahvia moneen päivään niin on hirveät vieroitusoireet.
En halua kuulostaa miltään heikolta vikisijältä mutta tuo sappikohtaus oli kyllä raju. Edellinen meni ohi paljon nopeammin ja söin varmaan pizzaa jo samana iltana. Nyt meni kolme päivää että uskalsin syödä banaania ja leipää, ja vain koska äite oli käymässä ja tiesin että on joku joka voi äkkiä viedä päivystykseen jos poltto alkaa. No ainakin paino on pudonnu 6 kiloa ;)
Ja kaali jää nyt lopullisesti pois mun ruokavaliosta. Niin paljon kuin siitä tykkäänkin :( Mutta ei ole tuollaisen kivun arvoista.

Tein sitten kotona vielä riisiä ja ihan tavallisia kanasuikaleita vähärasvaisessa kermassa. En laittanut edes suolaa tms. ja oli ihan mielettömän hyvää. Voi johtua siitä ettei ole tullu syötyä niin ruoka maistuu todella mahtavalta :P Mutta opin läksyni ja söin vain pienen annoksen ;)

Työkkäristä tuli pitkästä aikaa työtarjous mutta en tiedä kuinka mones kerta peräkkäin on kun ne tarjoo mulle työtä johon vaaditaan ajokortti. :( Ärsyttävää.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓