tiistai 14. lokakuuta 2014

Putkien avausta

Tänään on ollut.... outo päivä. Näin yöllä unta että mun kaveri syytti mua lapsensa kidnappauksesta. Siitä jäi sellainen outo, ahdistava tunne koko aamuksi kun heräsin. Ja jaloissa on sellainen outo jäykkyys ja kipu. On sellainen olo jaloissa kun on usein seuraavana aamuna kun olet tehnyt jonkun rankan treenin yllättäen. Mutta en tehnyt eilen mitään erikoista. Silti on jaloissa sellainen olo kuin ne painais hirveästi eikä ne taivu eikä oikein liikukaan.
Kävin mamilla ja papilla kylässä ja heiltä sain kävelykepin, jota eivät tarvitse. Ja vaikka ottaa päähän tässä iässä käyttää kävelykeppiä niin kyllä siitä vaan hittovie on apua kävellessä :( :( :D Ehkä sitä voisi ainakin pimeällä käyttää. Tietenkään ei saisi välittää muiden mielipiteistä vaikka tiedän että jos kepin kanssa menen ihmisten ilmoille niin vittuilua tulee. Mutta sitähän nyt tulee joka tapauksessa.

Muuten tänään on ollut siivous ja järjestely päivä. Keittiön lavuaari vetää huonosti ja pulputtaa. Yritin ensin ihan soodalla ja etikalla saada auki mutta ei siitä tullut sen kummempi joten oli pakko kaupasta ostaa oikein putkenavaajaa. Heitin puoli pulloa Kodin Putkimiestä sinne ja annoin vaikuttaa tunnin verran. Ainakin tällä hetkellä vaikuttaisi että vetäisi ihan normaalisti enkä ole huomannu että pulputtaisikaan enää. Toivottavasti selvittäisiin näin vähällä :P Multa ei oikein nuo putkihommat luonnistu vaikka kiinteistönhoitoa olen opiskellut.

Muun siivouksen lomassa tein myös vähän olkkarissa tilaa ja kaivoin esille kirkasvalolampun. On pari päivää ollut sellainen olo, että voisi olla aika ruveta ottaan vähän valohoitoja ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓