sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Niskakipu

Ihanan sateinen päivä. Vihdoin voi sairastella ja pysyä pirtissä hyvällä omalla tunnolla ;)
Tosin... En halua sanoa että flunssa olisi menossa ohi koska jos sanon niin, niin huomenna on keuhkokuume. Mutta tänään on ehdottomasti parempi päivä kuin eilen. Nuhan ja yskän osalta. Nenä on vielä tukossa, mutta yskä tulee lähinnä satunnaisina kutittavina kohtauksina. Ei se tietenkään ole sanottua ettei se keuhkoputkentulehdus vielä tule niinkuin mulla yleensä aina jälkitautina tulee. Myös korvatulehdus on mulla yleinen jälkitauti.
Mutta tällä hetkellä henki kulkee paremmin, kuumetta tosin on vielä ja kun ulos menee käveleen niin hengästyy kyllä hyvin äkkiä.
Viime yön olen nukkunut heräämättä, mutta aamu oli todella rankka. Niska oli nimittäin TODELLA kipeä. Ja niskakivut ei ole mulle mitään uutta, olen kärsinyt niistä pitempään kuin alaselän vaivoista. Mutta tuo kipu oli erilaista kuin ennen. Yleensä kipu on jossain tietyssä kohdassa niskaa ja vihloo päähän. Eli on jumissa. Mutta nyt oli koko niska ja osa kaulaa kipeä. Pää ei taipunut mihinkään suuntaan ja oli erittäin vaikeaa edes kävellä eteenpäin. Otin sekä kipulääkkeen että laitoin kipuvoidetta, ja menin vielä hetkeksi sänkyyn makaan. Kyllä se sitten helpotti sen verran että pystyy oleen mutta vieläkin on niska todella jäykkä :(

Koiralla on edelleen juoksut ja on todella... outo. Pari viime päivää se on ollut ylienerginen ja levoton. Nyt se on ihan totaalisen apaattinen ja väsynyt. Ei ole kuumeessa eikä kipeän oloinen muuten, syö ihan normaalisti. Ulos ei tahtoisi tulla, mutta se ei ole outoa koska siellä sataa. Vuotoa tulee vielä, sängyssä on taas peittoa myöten kaikki likasena, kun se ottaa noi housunsa pois x( Mutta ei ole sydäntä pakottaa sitä lattialle nukkuun. Pitäisi varmaan hankkia joku alusta, vaikka Inkun tuntien sehän ei nuku kuin pehmeän peiton päällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓