tiistai 29. syyskuuta 2015

Kasvatusta

Jotenkin olen yhtäkkiä tänään muistanut minkä takia olen vannonu etten ota ikinä minkään lajin pentua. Kissa käyttäytyy kuin uhmaikäinen kakara. Heti jos jonkun asian kieltää niin se rupeaa kahta kauheemmin tekeen sitä. Koko ajan osoittaa mieltään ja sitten kuitenkin koko ajan pitäis helliä ja tunkee syliin. Päiväunet se nukku tässä tietokonepöydällä. Yritin kantaa sen sohvalle nukkuun että olis mukavampi mutta lujaa tuli takaisin :P Ja ruokahalut sillä on kovat. On ihan kuin Iines. Suoraan lautaselta käy varastamassa kun selän kääntää.
Saatiin tänään sydäritkin kun remonttimiehet kävi yhtäkkiä repimässä oven ulkopuolelta listoja ja mitä lie. Ei minkäänlaista ilmoitusta että remonttia aletaan tekeen. Ja kauheella metelillä vedetään suurin piirtein koko seinä matalaks, kuulosti siltä kuin olis koko ovi revitty irti. Kissa raukka pelästy niin että juoksi sängyn alle enkä meinannu saada sitä sieltä enää pois.
Myös imuria karva-lapsi pelästyi kunnolla mutta oli pakko isommat karvat ja hiekat ottaa pois kun huomenna tulee yllättäen vieraita :P :P Kissan lisäksi myös lonkka vihoittelee imuroinnin takia. Enkä tiedä miksi koko jalka tuntuu tulikuumalta. Yleensä mun jalat on jääkylmät.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓