perjantai 4. syyskuuta 2015

Painajaiset

Koiran kuolemasta on nyt viikko. Ja viime yönä alkoi se ilmiö mitä olen vähän odottanut. Nimittäin painajaiset. Edellisen koiran kuoleman jälkeen näin jatkuvasti painajaisia joissa koira olikin elossa ja mamma & sisko huusi mulle kuinka olen hylännyt koirani jne. Ja yritin epätoivoisesti etsiä ja pelastaa koiraa mutta tietysti tuloksetta. No viime yönä alkoi nämä unet Inkusta. Oli lievästi sanottuna ahdistunut olo kun heräsin :P :P
Toivottavasti menevät ohi nämä painajaiset kun muutenkin nukun huonosti kun on niin hiljaista.

Tänään on selvästi ollut rauhallisempi päivä kuin aiemmat tällä viikolla. Rupeaa tekeminen ja rästihommat loppuun eikä oikein tiedä mitä tekis. Kun ei edelleenkään kauheasti halua olla paikallaan kun rupeaa surettaan ja masentaan. Sain tänään sentään laitettua tukkaan värin. Vaikka taas lupailin itselleni että pidän taukoa värjäämisessä kun hiukset niin hennot ja huonossa kunnossa. Mutta on se juurikasvu niin kamalan näköistä että pakko värjätä. Kun olis varaa poistattaa väri ja laittaa vaikka sitten joku kunnon väri niin pääsis helpommalla. Mutta näillä mennään.
Tällaisen värin laitoin tällä kertaa.

Tumma Suklaa

Täytyy ottaa kuvia kun hiukset kuivuu. Ja näen kuinka monta suiroa on ilman väriä ;) Ainakin olkapäät ja korvat on hyvin värjätty. Niinkuin aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓