maanantai 28. syyskuuta 2015

Kiukuttelua

Huomaa että kissan pentu on ruvennu kotiutuun kun tänään oli ensimmäinen yhteenotto meillä. Hänellä on tuollainen luukullinen vessa-koppi jossa hän osaa hienosti käydä asioilla mutta tänään hän keksi että on kiva mennä puoliksi sinne sisään ja kuopasta tassuilla hiekkaa ulos laatikosta ja sitten levitellä sitä hiekkaa pitkin kylppäriä. 12 kertaa komensin/heitin pois kylppäristä mutta aina se meni takaisin leikkiin. Viimesellä kerralla karjasin kunnolla ja kissa meni sängyn alle. Mökötti siellä puolisen tuntia ja tuli sitten syliin miukuun ja kehrään. Nyt ei ole ainakaan tänään enää menny laatikolle muuta kuin tarpeille. Mutta en tiedä kuinka kauan muistaa.
Unirytmi ollaan sentään saatu nyt kuntoon. Kissa nukku ihan vieressä kiinni sängyssä viime yön. Tuli taas niin Inkku mieleen <3 <3 Vaikka tää kissa ei sentään kuorsaa mutta samalla lailla joudun taas nukkuun ihan reunalla ja epämukavassa asennossa ettei elukan uni häiriinny.
Ja tänään myös tuli selväksi että täytyy taas miettiä mitä jättää pöydille lojuun. Joku nimittäin oli käyny vähän varastamassa keksejä :P :P

Omat kivut on kovat ja ajattelin tänään että pitäisi varmaan varata aika lääkäriin kun lonkka on ihan tulikuuma ja särkee. Mutta sitten muistin että mulla on jo torstaiksi lääkäriaika. En tosin tiedä suostuuko tutkiin lonkkaa kun menen verikokeiden tulosten takia käymään :P :P Ainakaan täällä lääkärit ei halua perehtyä kuin yhteen vaivaan kerrallaan, jos edes yhteen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓