torstai 17. syyskuuta 2015

Vieraita ja snickers-juustopallo

Ihanan kolea ja sateinen päivä. Enkä tarkoita sitä sarkastisesti vaan minä todella pidän tällaisesta säästä. Nyt vielä enemmän kun ei tarvi miettiä saako koiraa ulos jos sataa. Ei yhtään satu silmiin eikä purista päästä tai ole muitakaan migreenin oireita. Muuten kyllä on uusia oireita. Nimittäin tänään on tärissy jalat. En tunne että mulla olisi kylmä tai että jaloissa olisi mitään normaalista poikkeavaa kipua mutta tätikin kauppareissulla kyseli olenko kuumeessa kun jalat tärisee. Todella outo tunne. Joskus jalat kramppaa kun on ollut pahat hermosäryt mutta tärinä on ihan uutta :( :(
Mutta ainakin vielä olen pystynyt liikkuun joten pääsin kauppareissun heittään ja sen jälkeen keittänyt kahvit kahdelle eri vieras erälle :)
Jälkimmäiset vieraat pääsi maistaan Snickers-juustopalloa. Joka on siis juustokakku tyylinen, no ihan kirjaimellisesti, pallo. Se on hyvää ihan sellaisenaankin, mutta teen sitä usein kun haluan makean dipin vaikka hedelmille tai kekseille. On todella hyvää. Ja erittäin helppo tehdä.

Snickers-juustopallo

* 200g tuorejuustoa
* n.5dl tomusokeria
* 3 snickers-patukkaa rouhittuna

- Rouhi 2 snickers-patukkaa niin pieneksi kuin saat/jaksat rouhia
- Sekoita kipossa tuorejuusto ja tomusokeri. Lisää joukkoon snickers-rouhe.
- Laita mössö muovikelmun päälle ja solmi niin että tulee pallo. (Jos haluat jakaa annoksiksi niin sitten tietysti kannattaa tehdä useita pieniä palloja).
- Laita pakastimeen 1-2 tunniksi.
- Rouhi jäljelle jäänyt snicker-patukka.
- Ota pallo pakastimesta ja pyörittele sitä snicker-rouheessa.
- Nauti sellaisenaan tai käytä makeana/kylmänä dippinä esim. hedelmille tai kekseille.

(Tietysti voi kokeilla muitakin suklaita kuin Snickersiä ja kaupassa on erilaisia valmiita suklaa-rouheita joilla saa vielä helpommaksi tämän reseptin mutta itse tykkään eniten tästä versiosta.)

Sain vierailta myös kivan "tuliaisen". Nimittäin havumetsän tuoksuisen kynttilän (H&M). Selvästi mun metsä-/puurakkauteni on hyvin tiedossa. Ja mun metsä-kynttilöistä tämä on selvästi aidoimman tuoksuinen. Vaikka kaikki noista ovat omalla tavallaan todella hyvän tuoksuisia. Vielä kun sais parikymmentä metsä-kynttilää lisää niin koko kämppä haisisi metsältä :D :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓