keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kissanhiekkaroskis

Lonkan kivut pahenee, eikä jalka tahdo nousta. Olin tänään kaupoilla ja koko ajan meinasin kompuroida :(  Ja väsyttää kun en pysty taas nukkuun yhtään. Kissakin antais jo nukkua kun se on ruvennu nukkuun kiltisti vieressä sängyllä. Totta kai täytyy olla tyyny pään alla ja pöyheä peittö vartalon alla. Ei sentään tarvi vielä peitellä niinku Iines aina tarvi ;)
Pikkuhiljaa alkaa tottuun siihen että on kissa talossa. Vaikka kyllä mä vieläkin välillä yritän käskyttää ja komentaa sitä kuin koiraa, ja sitten se katsoo mua hyvin halveksivasti. Ja tietysti siinä on oppimista että mitä voi jättää pöydälle ja mitä ei. Aika huolettomasti tulee vielä jätettyä esim. lääkkeitä tai puukkoja keittiön pöydille. Ja sitten äkkiä väliin kun tajuat että kissa painaa niiden seassa.

Helppohoitoinen tuo kissa sentään on muuten mutta erittäin takertuvainen. Kun istun koneella niin hän nukkuu näytön edessä. Jos olen jossain muualla, vaikka sohvalla, niin hän tulee syliin. Jos olen pystyssä ja teen vaikka keittiössä ruokaa niin hän maukuu jalkojen juuressa kunnes nostan syliin. Onneksi on sylissä ihan kiltisti eikä hirveästi raavi tai pure muuta kuin silloin jos leikkiessä innostuu liikaa.


Ruokaa menisi kuinka paljon vain. Olen nyt erittäin tarkka kun en halua toista ylipainoista lemmikkiä. Vaikkei Inkun paino pelkästään mun vika ollutkaan niin kyllä sen kanssa olisi pitänyt olla tiukempi. Joten kissan suuret silmät ei nyt tehoa.


Vessan puhdistus on se toimenpide joka ei vielä ihan suju mutkattomasti. Tai itse puhdistus kyllä, otan sieltä jätökset 1-2 kertaa päivässä. Mutta sitten ongelmia tuottaa se että kun ei joka päivä millään viitsisi viedä roskia (vaikka roskikselle on lyhyt matka niin se vaan on ylivoimaista) eikä kuitenkaan noita hajuja viitsi haistella ainakaan keittiössä niin olen miettinyt jonkinlaista roskista kylppäriin. Mutta kyllä ne hajut on inhottavia kylppärissäkin jos sinne tavallisen roskiksen hommais. Kaveri sitten ehdotti tällaista roskista (ja olen kyllä kiinnostunut, täytyy vain odottaa että sais jostain rahaa):

http://www.zooplus.fi/shop/kissat/hoitotarvikkeet/litter_locker/207319#more

Litter Champ -kissanhiekkaroskis
Vallankumouksellinen puhdistusjärjestelmä nopeaan, hygieeniseen ja taatusti hajuttomaan kissanhiekan hävittämiseen, kolminkertainen sulkumekanismi.
Litter Champ -kissanhiekkaroskis on innovatiivinen poistojärjestelmä likaiselle kissanhiekalle. Se vakuuttaa tyylikkäällä muotoilullaan ja laadukkaalla työnjäljellä, ja siksi se sopii jokaiseen olohuoneeseen. Suljettu kansi, lisäläppä ja laadukas folioputki pitävät epämiellyttävät hajut sisäpuolella.

Litter Champin ominaisuudet:

  • Hajuton kolmikerroksisen kannen ansiosta
  • Laatutyötä
  • Hienostunutta muotoilua
  • Valmistettu korkealaatuisesta muovista (ABS)
  • Mitat: P 26 cm x S 24 cm x K 49,5 cm
  • Paino: 2,5 kg
  • Kaksinkertainen lapsilukko
  • Kissanhiekka on helppo ja nopea hävittää, koska poljin jättää kädet vapaiksi
  • Täysi pussi on helppo ja nopea poistaa
  • Uusi pussi on helppo ja nopea ottaa käyttöön
  • Pussi riittää 2-3 kuukautta kissaa kohden
  • Folioputki on 100%:sti biologisesti hajoavaa 




Ainakin tuolla kaupan arvosteluissa on ihmiset olleet tyytyväisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓