tiistai 8. joulukuuta 2015

Erilainen päivä

Tänään oli hieman erilainen päivä kun rapussa tehtiin koko päivän asbesti-töitä ja kulku oli kielletty. Täytyi siis valita että pysyykö koko päivä kotosalla vai lähteekö johonkin. Päätin että mieluummin odotan kotona ulospääsyä kuin ulkona kotiopääsyä. Enkä olisi kissaa ainakaan yksin jättänyt. Oli niin hirveä meteli että se sekos ihan täysin. Onneksi muistin että ostin sille kissanminttu leluja joululahjaksi. Annoin yhden sellasen ja se riehaantu niin että remonttiäänet unohtu. Vaikka joku mulle sanoi ettei kissanminttu tehoa pentukissoilla niin kyllä tuo ainakin tykkäs :)
Se on myös oppinut että aamuisin avataan sen joulukalenteri ja se saa siitä namipalan. Kun noustaan sängystä niin menee heti maukuun kalenterin viereen. En tiedä miten reagoi kun joulu on ohi :P

Kissanminttu

Aitokissanminttu on monivuotinen putkilokasvi, jonka aineet saavat suurimman osan kissoista "sekaisin" ja hurmioon. Vähän kuin "huume" kissoille mutta sillä ei ole haittavaikutuksia. Jos on useita kissoja "laumassa" niin tappelut/aggressiivinen käytös voi kyllä lisääntyä.
Kissanmintulla saa myös leikkiin mukavasti vipinää. Malachi ainakin leikki ihan hurmiossa ton kissanminttulelun kanssa vaikka kuinka pitkään. Kissanminttu liuosta voi laittaa myös esim. raapimispuuhun jolloin kissan voi saada kiinnostuun raapimispuun käytöstä (esim. sohvan sijaan ;)).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓