keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulu Morkkis

Morkkis, väsymys, masennus... Kaikkea löytyy :( Ei kiinnosta joulu edes sitä vähää mitä joskus. Jokapaikkaan sattuu, mitään ei uskalla syödä ja koiraa on ikävä.
Onneksi tänään sentään oli vähän ohjelmaa ettei tullut vain masenneltua koko päivää.
Heti aamusta piti lähteä työkkärin asioille infoon. Jota ei voitu pitää työkkärissä vaan kehräsaaressa, paikassa jota oli melkein mahdoton löytää. Jos en ennestään tuntis kehräsaarta niin en varmaan olisi löytänyt paikalle ollenkaan ja vaikka vähän tunnen paikkaa ennestään niin kaksi kertaa kävelin koko paikan ympäri ennenkuin löysin oikean oven. Onneksi olin kerrankin niin järkevä että varasin aikaa ihan sen varalle jos en heti löydä. Infossahan ei sinänsä ollut mitään uutta tietoa. Täsmälleen samat asiat kuin mitä on ollut 5 edellisessä infossa. Mutta onpahan nyt käyty.

Kävin sitten samalla reissulla kaverilla kahvilla ja parantamassa maailmaa. Eli toisin sanottuna porattiin molemmat pari tuntia :P Ja vauva vielä mukana vähän aikaa ennenkuin nukahti :P Helpotti vähän oloa.

Kun vihdoin pääsin kotio niin postista tuli ensimmäinen joululahja ulkomailla asuvalta kaverilta. Ja kyllä avasin sen heti :) Mutta mulla oli lahjan antajan lupa koska halusi heti tietää onko oikea :) Paketista paljastui siis iso purkki mun lemppari Yankee Candle tuoksua (Midsummers Night, arvio täällä Midsummers Night), 2 Star Trek aiheista kirjaa ja Star Trek suunnittelukalenteri ensi vuodelle :) Joku tietää että tykkään Star Trekistä.

Paljon en ole joulun eteen tehnyt. Mamma onneksi kävi auttamassa siivouksessa. Lahjat on vielä suurelta osin hankkimatta, samoin ruoat. Mutta koristeet sain jo laitettua. Siis ne vähät mitä ylipäänsä laitan. :P







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓