maanantai 28. joulukuuta 2015

Huonompi uni

Eilisyö oli helvetistä. Hirveät hermokivut ja varmaan osittain sen takia hirveät painajaiset sinä vähänä aikana kun sain nukuttua. Unessa Iinestä ei oltukaan poltettu vaan haudattu ja se oli heränny maan alla eloon ja kaivautunut ylös. Ei mitään zombie-juttuja vaan ihan omana itsenään. Mutta oli yhtä sairas kuin ennen eutanasiaa. Sitten vietiin se uudestaan lääkäriin ja yritettiin taas piikittää mutta se heräs aina vaan uudestaan henkiin.
Ei mikään kiva uni.
Ja uni-kaavio kertoo taas paljon. Jälleen kerran tummansiniset on unta, vaaleansiniset huonoa unta/levotonta ja punaiset on valveilla oloa. Olen ollu sängyssä 10 tuntia ja nukkunut ruhtinaalliset 4 tuntia.
On tässä rannekkeessa toki muitakin toimintoja. Ja kyllä se ainakin näin aluksi laittaa liikkuun ihan erilailla kun haluaa saada ne askeleet ja aktiivisuusajat päivässä täyteen :P Ja kun laskee paljonko syö kaloreita päivässä niin tulee hirveä morkkis ;) Tosin nyt joulun jälkeen ei ole enää kamalaa intoa ahtaa ruokaa suuhun. Ainakaan ennen uutta vuotta ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓