torstai 3. heinäkuuta 2014

Kesä

Kesä tuli viimein. Iineskin pääsi kastaan tassujansa veteen. Sillä on aina ihan hirveä hinku rannalle ja sitten ei kuitenkaan kasta kuin vähän tassuja :P
Mulla olo ei ole kovin kaksinen. Se istuinkyhmyn limapussintulehdus ei ota laantuakseen, itse asiassa nyt se on todella ärtynyt ja lähettää hermokipuvihlontoja joka suuntaan. Ja lääkärit ei anna mitään ohjeita mitä pitäis tehdä. Paitsi syödä buranaa ja laittaa kylmää. Mutta sitten sanotaan että pitäis pitää levossa mutta kuitenkin pitäis myös jumpata mutta ei saa liikuttaa mutta pitää liikuttaa. Eli ei ole hajuakaan mitä pitäis tehdä. Istumista pitäisi tietysti kai välttää, loogisesti ajateltuna. Mutta ei se näinkään voi mennä että se pahenee koko ajan ja kestää monta kuukautta. Kortisonia sinne laitettiin mutta kun se ei auta niin lääkärit nosti kädet ylös :P No kai mä taas odotan että sinne tulee jotain peruuttamatonta vaurioo (siis vielä lisää, paskanahan koko lonkka on) niin ehkä sitten tehdään jotain, tai sitten ei ;) Kuten ehkä huomaa niin mun usko terveydenhuoltoon ja lääkäreihin ei ole kovin korkealla. Ymmärrän että lääkäritkin on ihmisiä eikä heillä voi olla vastausta kaikkeen, mutta silloin pitäis etsiä niitä vastauksia tai laittaa potilas lääkärille joka tietää tai jolla on ideoita. Mutta ei tälläistä että kun lääkäri ei tiedä mitä tekis niin laitetaan kotiin buranan kanssa. Tosin tiedän myös tapauksia jossa potilaita pompotellaan lääkäriltä toiselle eikä kukaan osaa tehdä mitään :( :( Ei ole helppoa olla sairas suomessakaan.

No kun lääkärit ei auta niin netistä etsin englanninkielellä tietoa ja oikeastaan ainoa mitä löysin oli tällainen video jossa pitäis olla liikkeitä ihmisille jotka kärsii lonkan limapussintulehduksesta. Toivotaan ettei pahene jos kokeilen:











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓