keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Minttujäätelö

Samalla kun kävin tänään työkkäriasioilla niin poikkesin Lidliin hakeen pari pakettia minttujäätelöä kun sattui oleen kyyti. Bussilla ei oikein viitsi jätskiä raahata kun Lidliin sen verran matkaa.
Toi minttujätski on yks semmonen asia jota metsästin monta vuotta ja vasta tänä kesänä löysin. Söin nimittäin lapsena paljon minttujäätelöä ja se oli todella taivaallisen hyvää. Mutta nyt kun aikuisena olen ostanut kaupoista eri minttujäätelö paketteja, tuutteja jne. niin ne on kaikki ollu aika kuraa :( Rupesin jo oleen varma että makuaisti on lapsuudesta muuttunut ja sen takia noi kauppojen minttujätskit ei maistu niin hyvälle. Sitten kerran ostin ihan sattumalta Lidlistä minttujäätelöä ja se oli juuri sen makuista kuin mitä lapsena :) :) Toi ei ole se sama merkki mitä lapsena mulle ostettiin, ei silloin edes mitään Lidliäkään suomessa ollut. Mutta maku on ihan sama. En sitten tiedä oliko silloin kaupoissa myynnissä joku merkki mitä ei enää ole vai onko joku merkki vaihtanut reseptiä.
Mutta olen todella iloinen että löysin Lidlistä tuon jätskin koska minttujäätelö on oikeastaan ainoa makea "jälkiruoka"/herkku mistä pidän :) Jos joku on maistanut tota Lidlin jätskiä ja tietää jonkun toisen saman makuisen niin kertokaa ihmeessä :)


1 kommentti:

  1. Kannattaa kokeilla myös lidlin jugurtteja. Paljon parempia kuin muissa kaupoissa ;) -Susku

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓