maanantai 7. heinäkuuta 2014

Lihominen

Tuli tänään, ikävä kyllä,käytyä vaa´alla ja 2 kiloa on tullut lisää. Ja syyllinen on tuo limapussin tulehdus. Kun ei sen kanssa pysty muuta tekeen kuin lenkkeileen eikä sitäkään oikein kunnolla. Yritin tänään aamulla kokeilla vähän joogaa mutta jokainen liike tuntu siltä kuin reidessä repeis jotain joten en uskaltanut ottaa riskiä. Kävelykin alkaa oleen hankalaa eikä tossa kuumuudessa jaksa mitään hirmulenkkejä tehdä muutenkaan.
Syömisen olen onneksi saanut pidettyä ihan kivasti kurissa mutta kyllä niitä kiloja silti tulee kun kulutus on käytännössä nolla :( :(

Sen lisäks tänään on ollut vähän sellainen yleisenkivun päivä. Aamulla särki koko alakropan lisäksi päätä, sitten särki vähän niskaa, nyt särkee kaikkia alahampaita.. Sen lisäks tuntu vähän siltä kuin varpaitakin särkis. En tiedä mikä kipuaalto on taas menossa. Mutta olo joka tapauksessa on aika mälsä.
Ja totta kai juuri tänään piti mennä ostoksille Suskun kanssa. Mutta ollaan molemmat niin rampoja että ei siitä mitään tullu. Kyllä meidän olisi pitänyt jo oppia ettei kannata suunnitella mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓