torstai 27. elokuuta 2015

Eteen ja taakse

Miksi aina kun mun elämässä tapahtuu jotain edistystä ja hyvää niin jollain toisella alueella menee päin helvettiä. Ensin hyvät asiat. Olin tänään suuröntgenissä ja mallituksessa ja leikkaukseen mennään. Tän vuoden puolelle yritetään. Eli 4 vuoden odotus palkitaan vihdoin. Alunperin leikkauksen piti tapahtua jo 2 vuotta sitten.
Mutta tästä asiasta on vaikea iloita kun koiran tila on romahtanut ihan täysin :( Viime yön valvoin sen kanssa kun ajattelin että se ei varmaan näe aamua. Mutta aamulla oli vähän pirteämpi vaikka jouduttiin herään aikaisin. Mutta ei suostunu syömään eikä nyt ole pariin päivään syönyt oikein mitään :( Mutta vettä menee.. Tietysti ekana tulee mieleen että kuurista huolimatta sille on tullu kuitenkin märkäkohtu. Tai sitten sille on tullu sokeritauti. Tai jotain ihan yhtä pahaa.
Yritän katsoa nyt viikonlopun yli jos sen tila ei totaalisesti romahda. Ja jos ei tilanne palaudu niin pakko se on viedä lääkäriin ja todennäköisesti se jää sille reissulle. Jos sillä on joku paha tulehdus tai sairaus niin en kiusaa sitä enää uusilla lääkekuureilla tai hoidoilla :( :(  Niin rakas kuin se onkin niin en pysty katseleen sitä tollaisena kun ei tiedä onko sillä paha olla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓